KLedingshop

Vanaf seizoen 2021-2022 starten we met een gloednieuwe Sovoco kledinglijn van Hummel!

Bestel kleding met korting
Alle kleding zoals wedstrijdbroekjes, inspeelshirts, trainingspakken, tassen en sokken (wedstrijdshirts niet) kan je zelf bestellen in de Sovoco ledenshop via:
Kledingshop Sovoco
Ook de (eigen) bedrukking kan erbij besteld worden. De kleding wordt geleverd via Intersport van Dam. Ook andere kleding van hummel die niet standaard in de Sovoco kledinglijn zit, kan via de ledenshop besteld worden.
Van alles wat via deze ledenshop besteld wordt geeft Hummel 10% als sponsorgeld terug aan de vereniging.

Als je als team iets wil bestellen of jullie hebben een sponsor gevonden voor bijvoorbeeld inspeelshirts of trainingspakken kan dat via de kledingbeheer commissie met 25% korting! Laat dan 1 iemand uit het team een mail sturen naar kledingshop@sovoco.org.

Wedstrijdshirts
Het enige dat niet in de ledenshop besteld kan worden zijn de wedstrijdshirts, die regelt de vereniging. Hiervoor betaal je als lid een bedrag per jaar in de contributie, na 3 jaar is het shirt dan van jou. Als je eerder weggaat lever je het shirt weer in of betaal je het resterende bedrag om het shirt te kunnen houden. Als een jeugdlid uit een shirt is gegroeid kan deze ingeruild worden voor een andere maat. Laat het ons dan ook even weten via de mail.

CONTACT

Voor vragen of opmerkingen kan je terecht bij Lisanne, bereikbaar via kledingshop@sovoco.org.