KLedingshop

Vanaf seizoen 2021-2022 starten we met een gloednieuwe Sovoco kledinglijn van Hummel!
Alle kleding (wedstrijdbroekje, inspeelshirt, trainingspakken, tassen, sokken, etc) kan je zelf bestellen in de Sovoco ledenshop via de onderstaande link:
Kledingshop Sovoco
Hier kan ook zelf de bedrukking erbij besteld worden. De kleding wordt geleverd via Intersport van Dam. Ook andere kleding van hummel die niet standaard in de Sovoco kledinglijn zitten kunnen via de ledenshop besteld worden. Van alles wat via deze ledenshop besteld wordt geeft Hummel 10% als sponsorgeld terug aan de vereniging.
Als je als team iets wil bestellen of jullie hebben een sponsor gevonden voor bijvoorbeeld inspeelshirts of trainingspakken kan dat via de kledingbeheer commissie met 25% korting! Laat dan 1 iemand uit het team een mail sturen naar kledingshop@sovoco.org.

Het enige dat niet in de ledenshop besteld kan worden zijn de wedstrijdshirts, die regelt de vereniging. Hiervoor betaal je als lid een bedrag per jaar in de contributie, na 3 jaar is het shirt dan van de speler. Als iemand eerder weggaat lever je het shirt weer in, of betaal je het resterende bedrag om het shirt te kunnen houden. Als een jeugdlid uit een shirt is gegroeid kan deze ingeruild worden voor een andere maat. Laat het ons dan ook even weten via de mail.

CONTACT

Voor vragen of opmerkingen kan je terecht bij Lisanne, bereikbaar via kledingshop@sovoco.org.