29 oktober 2019

Einde samenwerking Sovoco D1 en trainer Kerkhoven

Na een samenwerking van 3 maanden komt er in goed overleg een einde aan de samenwerking tussen trainer Remco Kerkhoven en Sovoco Dames 1. De prestaties zijn goed, het team is nog ongeslagen. De visie en koers over de te bereiken resultaten zijn echter verschillend. Daarnaast spelen chemie in combinatie met werkverplichtingen van Kerkhoven een rol.
Zowel het bestuur als het team willen Kerkhoven zeer bedanken voor zijn inspanningen, zeker gezien het feit dat hij deze uitdaging is aangegaan en vol overgave op de al rijdende trein is gestapt met nauwelijks voorbereiding, na het plotselinge overlijden van trainer Martijn Schoemans. Het wordt ook gewaardeerd dat Kerkhoven zich beschikbaar blijft stellen voor andere ondersteuning of incidentele inzet voor het team.
Aan vervanging wordt gewerkt en wordt, in ieder geval voorlopig, door diverse mensen binnen de club verzorgd. Assistent-trainers Frank van Westerlaak en Bart Keij en manager Antonietta Carta spelen hierbij een belangrijke rol. Mocht er een trainer zijn die dit leest en die het team kan en wil helpen, deels of geheel, dan kan die zich melden via tc@sovoco.org.