Terwijl er nog altijd niet gevolleybald kan worden, heeft Sovoco het vizier op de toekomst gericht. Er is goed nieuws: zowel staf (Floris Verhijde en Antonietta Carta) als alle speelsters blijven het team trouw. Dat is heel fijn, zeker aangezien de samenwerking met hoofdtrainer Floris en p/l Britt nog nauwelijks begonnen was vanwege afgelopen al vroeg afgebroken seizoen. Wel hoopt het team het plekje dat nog vrij was op te kunnen vullen.

We zijn nog op zoek naar een middenspeelster die het avontuur met dit fanatieke en vooral gezellige team aan wil gaan in de 2e divisie. We kennen een mooie mix van ervaren meiden die een stapje lager zijn gaan spelen, als jongere speelsters die de ambitie hebben om nog te groeien. We trainen – corona volente – twee keer in de week, op maandag en donderdag, en spelen op zaterdagmiddag onze thuiswedstrijden in de gezellig Bunt, waar we onze eigen kantine beheren. Dus ken of ben jij die middenspeelster? Neem dan contact op met tc@sovoco.org en we maken graag kennis!

Momenteel houdt het team zich bezig met twee keer in de week beachvolleyballen in de prachtige Soester Duinen (facultatief) en af en toe een digitale ‘Team-up’. Maar hopelijk mogen we snel de zaal weer met elkaar in!