Slechts 2 weken geleden konden we melden dat Heren 1 op één speler na intact blijft en dat we hoopten in de Topdivisie uit te mogen komen nadat we ons – net als vele andere teams – daarvoor hadden aangemeld. Een dag later kwam helaas het teleurstellende nieuws dat dit plekje niet was toegekend. Het team maakte zich dus op om in de top van de 1e divisie mee te gaan draaien.

Echter, in de tussentijd hebben twee andere teams zich alsnog teruggetrokken en is onze motivatiebrief en plan alsnog goedgekeurd. Ook is er toestemming om in De Bunt te blijven spelen, ondanks het lage dak.
Vorig seizoen werd er een versterkte promotie doorgevoerd omdat er een 2e poule aan de Topdivisie toe werd gevoegd. Toen al meldde Sovoco zich aan, maar ging het plekje teleurstellend aan het team voorbij. Hoewel dit wederom leek te gebeuren, is er dan toch de gewenste promotie. Het is voor het eerst in de clubgeschiedenis dat Heren 1 in de Topdivisie zal uitkomen.
Er zal geen – door sommigen gevreesde en door anderen geliefde – derby plaats gaan vinden met AVV Keistad, want de buren zijn in de andere poule ingedeeld.

Nu er op een hoger niveau geacteerd gaat worden en er bovendien 14 spelers op het wedstrijdformulier mogen, gaat het team wel degelijk op zoek naar versterking, in tegenstelling tot het eerdere bericht. In januari wordt voor 4 maanden een Amerikaanse student aan het team toegevoegd, maar daarnaast is er nog ruimte voor een of twee spelers.